שניצל טבעוני

כשהחלטתי להתקדם לטבעונות היה לי ברור שאני הולכת לעשות את זה בהדרגה ושהדבר הראשון שאני מורידה מהצריכה שלי הוא בשר.

אז כשהגעתי לבית הוריי ביום שישי בצהריים והוגש שניצל קריספי זה היה המשבר הראשון בצעדיי הראשונים לעבר הטבעונות . 

אמא שלי ידעה שאני לא יאכל את זה והכינה מגוון תבשילים ומאכלים מן הצומח שיהיה לי מה לאכול – אבל כלום לא היה לי טעים. פשוט כי התחשק לי שניצל. 

היא שאלה- “איך העדשים?” 

אני: “לא משהו” 

היא: “איך הסלט?” 

אני: “חסר תיבול”

היא: “איך התבשיל?”

אני: “אמא עזבי, זה פשוט לא שניצל!” 

 

ככה הלכתי לי הבייתה ממש רעבה . סתם לא רעבה אבל בהרגשה שאין טעם לחיים. ואז נזכרתי בסוליות ששוכבות לי בחנות. נכנסתי לקבוצות מתכונים טבעוניים בפייסבוק וחיפשתי אחר מתכון שיתחשק לי לנסות . 

נתקלתי במתכון המעולה של נטלי הולדינג לשניצל מסוליות סויה. היא קנתה אותי בתיבול – חוויאג’ למרק. 

ביום ראשון בחנות ליקטתי את כל הרכיבים ורצתי הבייתה לנסות . 

שמעו – זאת הייתה חוויה קולינרית מדהימה. לטעמי הרבה יותר טעים מהמקור . מרקם קריספי מדויק, תבלון מושלם ! מזל שיש נטלי בעולם – חזר הטעם לחיי. אני יכולה לאכול שניצל! 

בתיאבון 🙂 

 

0
סועדים
0
דקות

מצרכים

  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים
  • 150 גרם עדשים

הוראות הכנה

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית נולום ארווס סאפיאן – פוסיליס קוויס, אקווזמן קוואזי במר מודוף. אודיפו בלאסטיק מונופץ קליר, בנפת נפקט למסון בלרק – וענוף לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי לורם איפסום דולור סיט אמט, הועניב היושבב שערש שמחויט – שלושע ותלברו חשלו שעותלשך וחאית נובש ערששף. זותה מנק הבקיץ אפאח דלאמת יבש, כאנה ניצאחו נמרגי שהכים תוק, הדש שנרא התידם הכייר וק.