מתכונים

header-image

צ'יפס תפוח אפוי

מתכון פשוט וקליל להכנת חטיף בריא! תורגם מהבלוג theendlessmeal.com

צ'יפס תפוח אפוי בטבע שלי
כשעתיים
גמיש

צ'יפס תפוח אפוי

  1. חממו מראש את התנור ל-110 מעלותצ'יפס תפוח אפוי
  2. חתכו את התפוחים לרוחב לעיגולים דקים. אל תדאגו בקשר לגרעינים – הם יצטמקו ויפלו לבדם במהלך האפייה
  3. דאגו לכסות את פרוסות התפוח במעט מיץ לימון סחוט. פזרו מעט קינמון מלמעלה וערבבו שוב עד לכיסוי שווה של הפרוסות
  4. הניחו את הפרוסות בשכבה בודדת על נייר אפיה. זה בסדר עם הפרוסות חופפות מעט
  5. אפו למשך שעה 1 ולאחר מכן הוציאו אותם מהתנור. היפכו אותם בזהירות (הם יהיו חמים!) והחזירו אותם לתנור לשעה נוספת
  6. השגיחו עליהם מקרוב לקראת הסוף כדי לוודא שהם לא נשרפים
  7. הוציאו את הצ'יפס תפוח מהתנור ותנו להם להתבשל לחלוטין. אחסנו בקונטיינר אטום.

הערה: 

מומלץ מאוד להשתמש במיץ לימון סחוט טרי. מיץ הלימון בבקבוקים לחיצים הוא בעל טעם קצת מוזר שיהיה מאוד נוכח במתכון. אין כמויות מדוייקות בכוונה – המתכון פשוט מספיק כדי שתוכלו להכין כמה מהם שתרצו בקלות!

צ'יפס תפוח אפוי

הדפס מתכון

מצרכים

תפוחים

מיץ לימון

קורט קינמון

רשימת קניות