מתכונים

header-image

שניצל סויה טבעוני

שניצל סויה טבעוני על בסיס "סוליות" סויה מיובשות.
תורגם מהבלוג של ביאנקה – www.elephantasticvegan.com

45 דקות
2 אנשים

שניצל סויה טבעוני

גרסה טבעונית לשניצל וינאי

שניצל סויה טבעוני

הוראות הכנה:

  1. חממו מים בסיר גדול והשליכו פנימה את חתיכות הסויה לאחר הרתיחה. כאשר חתיכות הסויה רכות, הוציאו אותם מהמים וסחטו אותם בעדינות להוצאת שאר המים.
  2. ערבבו בקערה את קמח החומוס, את המים, 1/8 הכפית מלח ואת הרוטב החריף. לתערובת צריך להיות מרקם של ביצה – הוסיפו עוד מים או קמח במידת הצורך.
  3. בקערה אחרת ערבבו את פירורי הלחם, שומשום, רוזמרין, אבקת שום, אבקת מרק בצל, פפריקה וחצי כפית מלח.
  4. טבלו וכסו היטב מכל הצדדים את שניצלוני הסויה, אחד-אחד, ואז בפירורי הלחם.
  5. כשכל חתיכות הסויה מכוסות בתערובת ובפירורי הלחם, הכניסו אותם למחבת חמה עם מספיק שמן כך שיכסה את כל המחבת. הפכו אותם כאשר הצד התחתון מזהיב ונהיה פריך.
  6. טגנו את הצד השני ל 3-4 דקות.
  7. לאחר הטיגון הניחו בין מגבות נייר לספיגת השמן העודף.

שניצל סויה טבעוני יבששניצל סויה טבעוני הצעת הגשה

 
הדפס מתכון

מצרכים

6 חתיכות שניצל סויה

שמן בישול

תערובת לתחליף ביצה:

1/3 כוס קמח חומוס

1/3 כוס מים

1/8 כפית מלח

תערובת לציפוי:

1/4 כפית רוטב חריף – סריריצ'ה/צ'ילי וכד'

1/2 כוס פירורי לחם

1 כפית זרעי שומשום

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פפריקה

1/8 כפית אבקת שום

1/8 אבקת מרק בצל

1/4 כפית רוזמרין טרי/מיובש

רשימת קניות

  • אקזוטיקה | 1 יחידות 

    רוזמרין תפזורת

    5.90 ליחידה הוסף לעגלה
  • הנמל 

    פירורי לחם זהב 200 גרם

    3.20 ליחידה הוסף לעגלה
  • אסם 

    אבקת מרק בצל רכיבים טבעיים אסם

    23.70 ליחידה הוסף לעגלה
  • תבואות | 100 גרם 

    שניצל סויה 70% חלבון בתפזורת

    6.90 ל 100 גרם הוסף לעגלה
  • תבואות 

    שומשום שחור אורגני

    14.00 ליחידה הוסף לעגלה
  • טעם וריח 

    פפריקה מתוקה

    7.85 ליחידה הוסף לעגלה
  • טעם וריח 

    אבקת שום

    11.60 ליחידה הוסף לעגלה