TOP 10 / מוצרים שתמיד יש לי בבית

כשהפכתי לאמא הרבה דברים השתנו במטבח שלי.
הקמח הלבן הפך לקמח כוסמין, הסוכר לסילאן, מלח שולחן למלח הימלאיה, ממרח השוקולד לממרח חרובים ועוד…
כשהפכתי לאמא גם הזמן שלי במטבח הפך לקצוב והייתי צריכה למצוא כמה קיצורי דרך.
הנה המוצרים ששעוזרים לי לתקתק ארוחות ערב מבלי להתפשר על איכות ועל טעם 😋

המוצר הראשון שתמיד יש לי במקרר :
טופו – באריזה של 1 קילו 
הקילו מספיק לי ל-3 ארוחות שבועיות לפחות.
אחרי שאני פותחת אותו, אני שומרת בקערה עם מים במקרר. את המים מחליפים כל יום והטופו נשמר כל השבוע.
אז ביום ראשון אני מקפיצה אותו במרינדה, ביום שלישי הוא הופך לשווארמה בתנור או מקושקשת במחבת וביום חמישי אני משקיעה בקציצות טעימות.

המוצר השני הוא מוצר חובה במזווה:
שיבולת שועל מהירת הכנה
קוואקר או שיבולת שועל עשיר בחלבון.
אני מכינה דייסה טעימה לילדים ומגישה עם פירות חתוכים.
אני מוסיפה שיבולת שועל בקציצות, בלחמניות ובמגוון רחב של מתכונים

המוצר השלישי שכדאי שיהיה בבית הוא חלב צמחי טעים . אצלנו מככב:
משקה אורז שקדים 
למה זה טוב ?
למקרים בהם הילדים מבקשים נשנוש בריא אני נותנת להם קורנפלקס מופחת סוכר או גרנולה עם קצת חלב צמחי.
החלב מתוק באופן טבעי מהאורז והשקד והילדים מתים עליו.
אני מוסיפה אותו לפנקייקים ולמתכוני עוגות ועוגיות כשנדרש, ואתם יודעים עוד משהו? הוא ממש מעולה גם בקפה ☕

המוצר הרביעי שאני ממש מכורה אליו הוא: 
נוזל אגוז קוקוס
קיימים מספר סוגים ואני מצאתי שהכי נוח לי להשתמש בפחיות של  AROY-D שמכילות 400 מ"ל. אני משתמשת בו המון לבישול, בעיקר לרטבים של פסטה: רוטב "שמנת" פטריות,רוטב "שמנת" פסטו או רוטב רוזה .
לקרם הקוקוס (פחית לבנה) יש אחוז שומן גבוה יותר והוא מתאים לאפיה והקצפה.

מוצר מספר חמש הוא ללא ספק קמח קטניות ואצלנו אוהבים:
קמח חומוס
יש המון סוגים של קמחי קטניות (קמח עדשים, קמח כוסמת, קמח אפונה, קמח סויה ועוד…) אני הכי מתחברת לקמח חומוס בגלל טעמו הפלאפלי.
אני אוהבת להכין ממנו חביתת קטניות עם תוספות (ירוקים, פטריות, בצל ואפילו נקניק סלמי), אני מוסיפה אותו לתערובת של קציצות או לביבות וגם בערבוב עם מים הוא משמש תחליף ביצה להדבקת פירורי לחם על שניצל.

מוצר מספר 6 היא הכוכבת של המקפיא שלי ומדובר ב:
הגבינשיו של עדיקא
עדיקא מייצרת גבינה מקשיו שמתאימה לכל מטרה: ניתן לגרד אותה על פיצה, לשים בטוסט, להוסיף לרוטב, להכניס למאפים, להקרים לזניות ועוד ועוד.

מוצר מספר 7 איך לא ? נקניקיות !
נקניקיות טבעוניות
אז נכון שזה לא הכי בריא , אבל זה הרבה יותר בריא מנקניקיות עוף.
אז פעם בכמה זמן אני מפנקת את הילדודס (ואותנו) בצ'יפס ונקניקיות מחלבון חיטה וחלבון אפונה.
את הצ'יפס אני עושה בתנור (תפוחי אדמה, שמן זית ומלח הימלאיה גס), את הנקניקיות מפשירה מראש וצורבת על מחבת נונסטיק בלי שמן .
בלחמניה מתאימה עם רטבים אהובים זה ממש טעים 🌭

מוצר מספר 8 הוא פינוק אמיתי: 
הרביולי של פסטורלה 
מה שכיף ברביולים של פסטורלה זה שהם כל כך טעימים שלא צריך להתאמץ עם הכנת הרוטב.  
הרביולים עשויים באהבה מחומרי גלם טבעיים בלבד וללא חומרים משמרים. הבצק מיוצר מחיטת דורום איטלקית והמילויים מבוססים על קשיו טבעי וסויה אורגנית בתוספת ירקות מובחרים. 

מוצר מספר 9 – מתאים לאוהבי דים סאם !
דפי בצק דים סאם
אם יש לכם כלי אידוי בבית, המוצר הזה הולך לשדרג לכם את החיים.
דפי בצק דים סאם מוכנים וחתוכים בגודל המושלם לאידוי או לטיגון, רק צריך להכין מילוי שאוהבים ולקפל.
המילוי האהוב עליי הוא בטטה מבושלת ומעוכה עם רוטב סויה וג'ינג'ר מגורד. יעבוד מעולה גם עם טחון מהצומח או שבבי סויה.
אתם חייבים לנסות 🥢

מוצר מספר 10 – הוא חומר גלם מעולה ואני משתמשת בו בהרבה מתכונים:
שבבי סויה
השבבים זקוקים להשרייה קצרה ממש ואני משתמשת בהם במגוון מאכלים:
בולונז, לחמעג'ון, מילוי לממולאים או לקובה (למשקיעים) ועוד.
זה חומר גלם מעולה ועשיר בחלבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוח חינם לתושבי פתח תקוה והסביבה ברכישה מעל 299 ש"ח – קוד קופון free_shipping סגור

WhatsApp chat