לביבות כרישה ועשבי תיבול / עדי אביגד

מה ההבדל בין לביבה לקציצה ? 

התשובה נעוצה בשאלה – מתי אוכלים אותה …. 

אם אוכלים אותה סביב חנוכה היא כנראה לביבה … ובכל יום אחר אפשר לקרוא לה קציצה .

אז מה יש לנו כאן – 

לביבות טעימות ונימוחות , מלאות עשבי תיבול ותבלינים ועם תחליף הביצה החדש של Vegan’s Choise , ה- לייק אג

איזה מוצר כיפי וכמה שזה מחליף נהדר את הביצים במתכוני הלביבות הקלאסים ! 

אם לא תנסו איך תדעו ? 

זמן הכנה
45 דקות

כמות
10-12 לביבות

מצרכים

  • 2 כרישות גדולות + 1 תפוח אדמה / בטטה בינונית מבושלים עד לריכוך
  • ערימת מיקס עשבי תיבול (כוס וחצי) : נענע, פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום , שמיר (מה שיש, ומה שאוהבים)
  • 1 מנה תחליף ביצה לייק אג (לפי הוראות ההכנה)
  • חצי כוס קמח / קוואקר (לגרסה ללא גלוטן) 
  • חצי כפית כל תבלין : כמון + פפריקה + כורכום 
  • מלח+ פלפל שחור לפי טעם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

מכינים את מנת התחליף ביצה לייק אג על פי הוראות ההכנה .

קוצצים דק את הכרישה והתפוח האדמה המבושלים , קוצצים דק גם את הירוקים .

בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים .

מחממים מעט שמן המתאים לטיגון במחבת.

מרטיבים ידיים ומלבבים לביבות למחבת עד שמזהיבות . הופכים צד ומזהיבים גם את הצד השני .

מגישים לצד – מיונז טבעוני, יוגורט חמצמץ או גבינה טבעונית למריחה.

 

אפשר ומומלץ לשדרג את הבלילה עם חתיכות של גבינה קשה כמו היוונית בסגנון פטה של ויולייף או פטה שקדים של plenty

מוצרים הקשורים למתכון

תחליפי חלב וגבינות

לייק אג

24.50  ל- 75 גרם (8 מנות)

פירות וירקות

כרישה

18.00  ל- 1 קילו

פירות וירקות

פטרוזיליה

קוואקר, גרנולה ודגני בוקר

קוואקר דק אורגני

12.90  ל- 500 גרם

גבינות, שמנות וממרחים

יוונית בסגנון פטה

25.90 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

WhatsApp chat